De állerlekkerste chocolade

Bas, met liefde voor chocolade

Wij hebben in onze winkel een ruim assortiment ambachtelijke home-made bonbons, chocolade cadeautjes, pralinés, chocoladeletters, andere seizoensgebonden producten en andere chocolade lekkernijen.
En alles in melk-, puur- en witte chocolade!

Callebaut chocolade, sinds 1911 lekker

Callebaut chocolade

Alle chocolade producten die we zelf maken worden gemaakt van 100% Callebaut chocolade, een heerlijk en duurzaam chocolademerk uit België.

Beleving staat bij ons in een hoog vaandel. Wij maken onze producten in een productieruimte in de winkel. Je kunt dus live zien, ruiken en beleven hoe we onze lekkere producten maken. Kwaliteit en kennis van de producten die we verkopen staat bij ons in een hoog vaandel. Wij maken veel van onze producten daarom zelf en maken gebruik van hoogwaarde ingredienten. Kwaliteit en kennis van de producten die we verkopen staat bij ons in een hoog vaandel. Wij maken veel van onze producten daarom zelf en maken gebruik van hoogwaarde ingredienten.

Wij hebben het hele alfabet in chocoladeletters!

De lekkerste sinterklaas & kerstchocolade

In het najaar werken wij hard voor sinterklaas en de kerstman om ervoor te zorgen dat iedereen een lekkere chocoladeletter in zijn of haar schoen kan krijgen!
Wij hebben álle letters van het alfabet in zowel melk-, pure- en witte chocolade. Tegen een vriendelijke prijs!

Allergie en ingrediënten

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze producten, ook wanneer je een dieet volgt omwille van een allergie.
Bij veel van onze chocoladeproducten staat daarom per specifieke smaak of bonbon vermeld welke allergie-gevoelige ingrediënten het bevat. Een doosje bonbons cadeau geven aan iemand met een allergie voor schaalvruchten of aan iemand die geen marsepein lust hoeft dus geen probleem te zijn. Mocht je twijfelen, vraag onze medewerkers gerust om informatie per bonbon of chocolade artikel.

Ingredienten Callebaut chocolade

Producten met enkel Callebaut chocolade (bijvoorbeeld onze chocoladeletters) bevatten de volgende ingrediënten:

Melkchocolade:
(mininimaal 33,6% cacao) (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma).

Pure chocolade:
(mininimaal 54,5% cacao) (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma).

Witte chocolade:
(minimaal 28% cacao) (suiker, cacaoboter, volle Melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijk vanille aroma).

Chocolade, speciaal voor jou gemaakt

Jij vraagt, wij maken

100x de chocoladeletter Q? In Melk, puur én wit? Geen probleem!
Vaak krijgen we vragen van mensen of bedrijven die iets speciaals willen, gemaakt van chocolade. Omdat wij vrijwel al onze producten in onze winkel fabriceren kunnen wij je zonder problemen hiermee helpen.

Grote bestellingen, een chocoladeletter met pasen of ander verzoek? Neem contact met ons op of kom langs, en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen!