Let op: In de maanden januari en februari zijn wij gesloten. Vanaf 1 maart staan we weer voor je klaar.

De lekkerste (bij)baan, iets voor jou?

Talent is altijd welkom!
Wij hebben de lekkerste (bij)banen, dat weten we zeker!

Werken bij IJssalon Bacio is de ideale bijbaan naast je studie en valt perfect te combineren met je hobby's of wekelijkse training of wedstrijden bij de sportclub. Je hebt flexibele werktijden en krijgt de ruimte te werken wanneer het jouw het beste uitkomt.

Voor onze vestigingen Weert, Mierlo en Asten

IJsverkoper (8-24 uur per week)
(voor het komend ijsseizoen).

Wie zoeken we?

Jongeren in de nabije omgeving van een van onze vestiging die tijd over hebben tussen maart en september. Je bent gemotiveerd en wil graag de handen uit de mouwen steken. Een goede opleiding is mooi, maar veel belangrijker vinden wij werklust en een goede inzet. Je bent flexibel wat betreft werktijden want je weet dat wij in deze branche erg afhankelijk zijn van het weer. Je hebt geen moeite met overuren en kunt bij drukte een weekend opofferen. Je kunt goed alleen werken en werkt uiterst secuur en je hebt verantwoordelijkheid. Je kan goed omgaan met je collega’s en helpt ze waar je kan. Ervaring is mooi meegenomen, maar geen must. Je hebt basiskennis van omgang met mensen en bovenal hou je van ijs.

Functieomschrijving

Dagelijks sta jij op de mooiste plek binnen het bedrijft, namelijk achter de ijsvitrine. Je verkoopt ijs aan de ijsliefhebbers en zorgt ervoor dat zij tevreden zijn. Je werkzaamheden variëren van het het scheppen en verpakken van ijs, het zorgen voor voldoende voorraad rond de werkplek en een aantal schoonmaaktaken. De werktijden zijn in overleg en in de regel niet meer dan 13 uur per week en 4 uur per dag, dus prima te combineren met school of studie. Wij verwachten wél dat jij minimaal 3x per week werkt waarvan minimaal 1x in de avond én 1x in het weekend.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

 • Flexibel
 • Nauwkeurig
 • Zelfstandig
 • Verantwoordelijk
 • Correct
 • Vriendelijk

Ons aanbod

Wij bieden een jonge dynamische werkomgeving in een mooie branche.
Wij bieden afwisselend werk en een goed salaris conform Horeca CAO met als uitgangspunt meerdere contracten van 3 maanden.
Een jong team met meer dan 15 collega’s.

Solliciteren

Voel jij je aangesproken? Dan eten we graag een ijsje met je om eens met elkaar van gedachte te wisselen. Reageren kan d.m.v. het invullen van het sollicitatieformulier Let op: Wij reageren pas eind februari op de binnengekomen sollicitaties.

Lees meer

Voor onze vestiging in Asten

Keukenhulp

Wie zoeken we?

Als ijsbereider ben je werkzaam in de ijskeuken je hebt 2 directe collega’s, je hoofdtaak is het (voor)bereiden van ijsmixen en ijs. Jij bent daarbij uiteraard mede verantwoordelijk voor de kwaliteit. Heb jij de kennis van wet- en regelgeving voor de hygiënische en veilige bereiding van voeding en daarbij ook sociale vaardigheid voor het maken van afspraken over de planning en de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden? Ben jij ordelijk, precies en kun je systematisch werken? Dan voldoe jij aan het vereiste bij het (voor)bereiden van ijs en het schoonhouden van de werkplekken.

Functiebeschrijving

Je coördineert mede de dagelijkse gang van zaken in de keuken en dit is mede jouw verantwoordelijkheid. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Belangrijk is dat je toeziet op de naleving van de wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiëne.

In de ochtenduren wordt de mise-en-place getroffen en het ijs gedraaid. We zorgen er samen voor dat de ijsbakken met de gewenste kwaliteit bereid worden en tijdig gereed zijn. Het bewaken van deze doorstroom en kwaliteit is ook een van je verantwoordelijkheden.

Verzwarende omstandigheden

Lopend en staand, en veelal plaatsgebonden werken.
Soms sprake van werkdruk bij pieken in het werkaanbod.
Kans op letsel door het hanteren van messen, bedienen van keukenapparatuur, branden aan hete delen en uitglijden over (natte/vette) vloeren.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

 • Flexibel
 • Zelfstandig
 • Verantwoordelijk
 • Perfectionist
 • Stressbestendig

Ons aanbod

Wij bieden ca 30 uur in een jonge dynamische werkomgeving in een mooie branche.
Wij bieden afwisselend werk en een goed salaris conform Horeca CAO met als uitgangspunt meerdere contracten van 3 maanden.
Een jong team met meer dan 15 collega's.

Solliciteren

Voel jij je aangesproken om je volledige inzet te tonen in de ijskeuken gedurende komend ijsseizoen van april tot september? Dan eten we graag een ijsje met je om eens met elkaar van gedachte te wisselen.
Reageren? Hiervoor kun je ons direct een e-mail (info@ijssalonbacio.nl) sturen met daarbij je motivatie, je persoonsgegevens en een recent CV. Wij beantwoorden deze sollicitatie inhoudelijk medio maart.

Lees meer