De lekkerste (bij)baan, iets voor jou?

Talent is altijd welkom!
Wij hebben de lekkerste (bij)banen, dat weten we zeker!

Werken bij IJssalon Bacio is de ideale bijbaan naast je studie en valt perfect te combineren met je hobby's of wekelijkse training of wedstrijden bij de sportclub. Je hebt flexibele werktijden en krijgt de ruimte te werken wanneer het jouw het beste uitkomt.

Voor onze vestigingen Weert, Mierlo en Asten

IJsverkoper (8-24 uur per week)
(voor het komend ijsseizoen).

Wie zoeken we?

Jongeren in de nabije omgeving van een van onze vestigingen die tijd over hebben tussen maart en september. Je bent gemotiveerd en wil graag de handen uit de mouwen steken. Een goede opleiding is mooi, maar veel belangrijker vinden wij werklust en een goede inzet. Je bent flexibel wat betreft werktijden want je weet dat wij in deze branche erg afhankelijk zijn van het weer. Je hebt geen moeite met overuren en kunt bij drukte een weekend opofferen. Je kunt goed alleen werken en werkt uiterst secuur en je hebt verantwoordelijkheid. Je kan goed omgaan met je collega’s en helpt ze waar je kan. Ervaring is mooi meegenomen, maar geen must. Je hebt basiskennis van omgang met mensen en bovenal hou je van ijs.

Functieomschrijving

Dagelijks sta jij op de mooiste plek binnen het bedrijft, namelijk achter de ijsvitrine. Je verkoopt ijs aan de ijsliefhebbers en zorgt ervoor dat zij tevreden zijn. Je werkzaamheden variëren van het het scheppen en verpakken van ijs, het zorgen voor voldoende voorraad rond de werkplek en een aantal schoonmaaktaken. De werktijden zijn in overleg en in de regel niet meer dan 13 uur per week en 4 uur per dag, dus prima te combineren met school of studie. Wij verwachten wél dat jij minimaal 3x per week werkt waarvan minimaal 1x in de avond én 1x in het weekend.

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Zelfstandig
  • Verantwoordelijk
  • Correct
  • Vriendelijk

Ons aanbod

Wij bieden een jonge dynamische werkomgeving in een mooie branche.
Wij bieden afwisselend werk en een goed salaris conform Horeca CAO met als uitgangspunt meerdere contracten van 3 maanden.
Een jong team met meer dan 15 collega’s.

Solliciteren

Voel jij je aangesproken? Dan eten we graag een ijsje met je om eens met elkaar van gedachte te wisselen. Reageren kan d.m.v. het invullen van het sollicitatieformulier Let op: Wij reageren pas eind februari op de binnengekomen sollicitaties.

Lees meer